WEB2 MariFotografie 57
GeboorteTrauma
Herstel

Voel je verdriet, pijn, boosheid opkomen wanneer je aan de zwangerschap of geboorte terugdenkt? Voelde het als falen? Voel je je somber, prikkelbaar of onzeker? Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt? Mis je de verbinding met je kindje? Loop je rond met negatieve gevoelens of aanhoudende klachten na de bevalling?

Je voelt je anders dan voorheen. Gevoelens en gedachten die door jou heen kunnen gaan, zoals: Ik vond mijn bevalling extreem lang duren of juist te snel gaan - Ik voelde me machteloos tijdens de geboorte van mijn kindje - Ik vond de bevalling een stressvolle ervaring - Ik voelde me niet gehoord of gezien. – Ik kan niet genieten van het moederschap.
Jouw beleving tijdens de zwangerschap & geboorte kan best anders zijn dan verwacht. Je loopt rond met een ontevreden gevoel, een negatieve (traumatische) ervaring en dat kan invloed hebben op de emotionele en fysieke gezondheid van jou én je kindje.

1 op de 5 vrouwen ervaart negatieve gevoelens tijdens of na de zwangerschap of bevalling. Hoewel dit vaak voorkomt voelen veel vrouwen zich daar eenzaam in, zoeken geen hulp of schamen zich.
Lieve, bewuste JIJ, dit mag echt anders. Weet dat jij hiervan kan herstellen.

“Een vrouw zal, zolang ze leeft, zich herinneren hoe ze zich voelde bij de geboorte.” 

- Anna Verwaal -

Tijdens een Geboortetrauma herstelsessie breng ik jou met de Body Mind Reset weer in contact met jezelf, terug bij jouw PURE IK en help je je balans te hervinden. We komen snel tot de kern zonder alle negatieve ervaringen en trauma opnieuw te herhalen. Je gaat vanuit je hoofd in je gevoel en komt met je emoties automatisch uit bij de oorzaak. Wanneer de negatieve gevoelens en pijn van de zwangerschap of bevalling worden herkend, erkent en verwerkt, zul je een diepe connectie met jezelf en je kindje voelen.

WEB MariFotografie 30

Binnen 1 á 2 maanden ervaar jij:

 • meer innerlijke rust
 • meer vertrouwen
 • meer verbinding met jezelf en je kindje
 • jouw innerlijke kracht en wijsheid
 • dat je weer thuiskomt in je lijf
 • dat de lading van de eerdere bevalling weg is en dat je hier rustiger op terug kunt kijken
 • dat jouw moederliefde weer vrijuit kan stromen
 • dat als er een wens is voor nog een kindje, jouw traumatische bevalling daar geen negatieve rol meer in speelt

Wanneer starten?
Als jij voelt dat wat er is gebeurd tijdens je bevalling (of de periode hieromheen - conceptie, zwangerschap, kraamtijd) ervoor heeft gezorgd dat jij nu worstelt met jezelf en/of het moederschap, ben je welkom om ieder moment bij mij te starten. Het maakt hierbij niet uit hoe lang je bevalling geleden is.

Het hersteltraject is een kort traject waarbij we snel tot de kern komen. Ik werk hierbij met de Body Mind Reset methode. Dit is een prachtige manier om vastgehouden emoties (oude patronen, belemmerende overtuigingen, trauma) in je lijf op een liefdevolle manier en in alle veiligheid te voelen, zodat het vrij kan komen en je het los kunt laten. We halen de lading van de situatie af en ik laat je er dan op afstand opnieuw naar kijken. Als je los kan laten wat je niet meer dient en weer helemaal tot jezelf kan komen, kan je je bewust verbinden met jezelf en het gewenste bereiken, zowel fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel. Je zult ervaren dat je niet meer zo geraakt wordt of uit balans raakt door de situatie, omdat de onderliggende emoties nu verwerkt zijn.

Ik zorg voor een veilige setting waarin alles er mag zijn.

GeboorteTrauma herstel bestaat uit:

 • Vrijblijvende telefonische kennismaking
 • 2 coachsessies op maat
 • Een sessie duurt gemiddeld 90 min.
 • Mogelijkheid tot contact gedurende het traject

Jouw investering is € 300,-