WEB MariFotografie 46 UITSNEDE
Zwangerschaps
Massage

Een ultiem moment van ontspanning voor jou en je kindje!

Gun jezelf een liefdevolle, zachte zwangerschapsmassage voor een diepe ontspanning en meer energie. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en zorgt voor veiligheid, vertrouwen en verbinding.

Wil jij dit ook?
Meer rust en ontspanning ervaren
Je lichaam heel bewust voelen (uit je hoofd, in je lijf)
Verlichting van fysieke klachten
Meer energie voelen
Je nog meer verbinden met je kindje

Werkwijze
Deze zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciale zwangerschapsmassagetafel mét buik- en borstuitsparing, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen. Hoe heerlijk is dat!

Het is een zachte behandeling die aangepast zal worden aan jouw specifieke wensen en behoeften. Ik zal rekening houden met eventuele klachten zoals bekkenpijn, vochtophoping in de benen en armen, klachten in de onderrug, klachten rondom de schouderbladen en stress. De massage werkt rustgevend en verlicht de mogelijke pijn. Doordat het lichaam ontspannen is en zich veilig voelt, zal het meer oxytocine aanmaken (het liefdeshormoon) en dit hormoon speelt een belangrijke rol bij de bevalling en de periode na de geboorte.

Ik gebruik neutrale olie zonder sterke geur.

“Een vrouw zal, zolang ze leeft, zich herinneren hoe ze zich voelde bij de geboorte.” 

- Anna Verwaal -

Praktisch
De massage is geschikt vanaf 12 weken zwangerschap tot op de dag van de bevalling.
Ook in de laatste weken van de zwangerschap mag je gemasseerd worden. Het is juist fijn om zo ontspannen mogelijk te zijn voor de bevalling.

Na de bevalling is een massage ook zeker aan te raden. De bevalling vraagt veel van je lichaam en ook de eerste tijd met je kindje kan fysiek als zwaar ervaren worden. Een liefdevolle, zachte massage zorgt ook dan voor een diepe ontspanning, een sneller herstel en meer energie.

Bij binnenkomst hoor ik graag van je hoe het met je gaat, of er bijzonderheden zijn en natuurlijk waar JIJ behoefte aan hebt bij de massage. Er is voldoende tijd voor je nek, schouders, rug, armen, benen en voeten.

Een massage van 60 min. kost € 75,-

Ook leuk om cadeau te geven aan een zwangere vriendin, collega of familie.